Results 1 to 5 of 5

Thread: Zimbra server rules menu item vs Outlook Today

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default Zimbra server rules menu item vs Outlook Today

    Hi everyone,

    I noticed that when I enable the "When starting, go directly to Outlook Today" option in Outlook (in the "Customize Outlook Today" pane) and restart Outlook, then the "Zimbra Server Rules..." menu item (in Outlook-Tools menu) does not show up. If I disable the "When starting, go directly to Outlook Today" option and restart Outlook, then the "Zimbra Server Rules..." menu item shows up again.

    I have no problem with the other Zimbra menu items, they are always there independently from the "When starting, go directly to Outlook Today" option. ("Tools/Out of Office Assistant..." and "Tools/Mailbox Quota...")

    I am using Windows XP Pro SP3 fully patched with Outlook 2007 SP2 fully patched and tried version ZCO 5.0.18 and ZCO 6.0.5 (latest version) with the same results.

    I can't believe I would be the only one with this symptom. Anybody ran into this or can reproduce this ?

    Thank you for your help!

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Good catch. Filed bug 44687.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    Thank you for registering it as a bug for me fsiegel. I'll be keeping an eye on it.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Fixed -- 5.0.23 and 6.0.6.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    That was fast!! Thanks again fsiegel.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  2. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 08:25 PM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 12:34 PM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •