Results 1 to 4 of 4

Thread: ZCO Failing to sync tasks

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    28
    Rep Power
    7

    Default ZCO Failing to sync tasks

    Has anyone seen a problem where the connector is giving server failures when trying to sync tasks?

    I have a user that is having trouble getting his outlook tasks to sync correctly.

    The only error I see is :

    </BODY>
    &lt;/HTML&gt;</content></mp></mp></m></default></SetTaskRequest></soap:Body></soap:Envelope></Request><Response><soap:Envelope xmlns:soap="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"><soap:Header><context xmlns="urn:zimbra"><change token="276863"/></context></soap:Header><soap:Body><soap:Fault><soap:Code><soa p:Value>soap:Sender</soap:Value></soap:Code><soap:Reason><soap:Text>invalid request: recurrence used without DTSTART</soap:Text></soap:Reason><soapetail><Error xmlns="urn:zimbra"><Code>service.INVALID_REQUEST</Code><Trace>btpool0-29714:1267469524197:c152b3bd4177d144</Trace></Error></soapetail></soap:Fault></soap:Body></soap:Envelope></Response></SyncError>

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    How are these tasks created? On the web client? On Outlook? This could be a server issue. We have a bug on this, 38134, that we had trouble reproducing.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    28
    Rep Power
    7

    Default

    These tasks are created in outlook not the web client.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Maybe there is some Outlook addin on your machine that we don't like. What addins do you have?

Similar Threads

  1. ZCO v6.0.2_GA_1912_6.0.5736.2 is failing
    By nordviks in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 24
    Last Post: 11-22-2009, 10:01 AM
  2. ZCO sync issue
    By btsang in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 09-22-2009, 12:19 PM
  3. ZCO cannot sync outlook calendar
    By btsang in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 20
    Last Post: 12-04-2008, 02:56 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 11-20-2008, 12:42 PM
  5. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 02:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •