Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Sync error: MailServiceException$NoSuchItemException: no such message

  1. #11
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    In fact, I don't even need you to do that. I see:

    6;ua=ZimbraConnectorForOutlook/6.0.5797.4 in your output. That means you are running 6.0.4 of the Outlook connector. You need to be running at least 6.0.5 of the Outlook connector, so you need to install that version on the PC.

  2. #12
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    24
    Rep Power
    7

    Default

    Well, no outlook around so I can't really say :-) (it's on the customer side, there is only linux/freebsd here).

    So I guess I'll have to tell the supporter of the customer he has to upgrade the 30 workstations to fix that issue... ?

    A kind of auto-update (à la dropbox) would be nice here

  3. #13
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Yes -- they'll have to update the Outlook connector on their workstations. It only takes about a minute or less.

    See bug 9928 -- it's slated for 7.0.

  4. #14
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default Same Problem. How to upgrade ZCO without upgrading the whole server

    Hello,

    We have exactly the same problem with ZCO 6.0.4. Can you please explain how we can upgrade from ZCO 6.0.4 to 6.0.5 without upgrading the whole ZCS server. My main problem is that I don't know how to find the ZCO 6.0.5 .msi install file without upgradind the ZCS server from 6.0.4 to 6.0.5 which I would like to avoid given the signnificant work (and downtime) it entails!

    Thank you for your reply

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 05:14 PM
  2. [SOLVED] Zimbra desktop slowed down the system
    By hvle in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 03-23-2009, 05:32 PM
  3. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 04:59 PM
  4. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 01:01 PM
  5. zdesktop issue report (2008-05-22 17:25:42): mail.NO_SUCH_MSG
    By John Marsden, FH Ba in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2008, 02:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •