Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Installing the connector - error

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default [SOLVED] Installing the connector - error

    Hi guys,

    on a client computer, i'll get the message "The installer was interrupted before ZCS Connector for Outlook could be installed. You need to restart the installer to try again. Click "Close" to exit", when i try to install the connector (v6) for an OUtlook 2003 SP3.

    - I've reinstalled Office 2003.
    - Deleted every entry in the registry about Zimbra
    - and several other tests without getting to a solution.

    Here is the LogFile of the MSI installation. Does someone has an idea pls?

    best regards,

    Blizzzard

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    I'm seeing: CA LOG: Failed to read the Path variable, error = 13

    Perhaps you don't have a PATH variable, or if you do, C:\Program Files\Common Files\SYSTEM\MSMAPI\1036 isn't in there?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    hi fsiegel,

    thx for your answer

    yesterday i've already checked the msmapi folder (common files) and found nothing but one folder only with Microsoft mapi files in it, no zimbra/ZCO or files at all (ZCOLogCtl, etc).
    I don't remember the exact number of the folder (1036?), but it didn't seem that there where any zimbra connector installed in it.

    Is this existing microsoft mapi folder important? or else i will try to delete it??

    best regards

  4. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Nevermind,

    thank you very much for your help fsiegel. i've added the path in the windows system variables environement; after that, the installation worked just fine!!

    thx!!

    best regards

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 05-30-2013, 02:47 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 10-26-2009, 04:26 AM
  3. zimbra 6.0b1 not installing on Mac OS X 10.5.6
    By funkahdafi in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 05-13-2009, 10:51 PM
  4. Installing Zimbra on a Slicehost VPS
    By kindus in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2008, 10:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •