Results 1 to 9 of 9

Thread: Painfully slow?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    135
    Rep Power
    7

    Default Painfully slow?

    Client: 6.0.5981.7 (Outlook 2007)
    Server: 6.0.7_GA_2473.RHEL5_64

    Shared contacts and calendar are syncing, but at a snail's pace.
    Anyone else experiencing this?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    In my rollout, it was slow but that was because we have a slow network. VPN users did not fare so well. When you say slow, in what order of magnitude? This information will be helpful.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    135
    Rep Power
    7

    Default

    It took about 10 - 15 minutes to transfer 3 MB worth of contacts and calendars.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

  5. #5
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    135
    Rep Power
    7

    Default

    Interesting. I'm running NOD32, so that could explain the slowness. I'll have to try some testing with NOD32 disabled.

    Thanks

  6. #6
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    In addition to performance issues, NOD32 was one of the ones that can mess up and even stop our sync thread.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    Nice post. 10 to 15 minutes a rather too long. Well, in cases like this, I try process of elimination. It will be interesting to see what Event Viewer has in it's logs.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    135
    Rep Power
    7

    Default

    Is this a NOD32 issue or a Zimbra Connector issue? I'm not sure who I should blame here...

  9. #9
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Blame NOD32 :-)

Similar Threads

  1. IMAP emails with attachments slow to view
    By meltingrobot in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 06-08-2009, 02:15 PM
  2. slow performance with IE7
    By tiger2000 in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2009, 09:48 AM
  3. Zimbra admin running VERY slow after upgrade
    By aBs0lut3-z3r0 in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 04-25-2008, 09:13 AM
  4. Why is Zimbra SLOW?
    By BarrySDCA in forum Administrators
    Replies: 57
    Last Post: 02-19-2008, 09:57 AM
  5. GUI very slow
    By danielperez in forum Users
    Replies: 11
    Last Post: 09-26-2007, 12:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •