Results 1 to 2 of 2

Thread: Outlook Zimbra plugin failure

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    119
    Rep Power
    9

    Default Outlook Zimbra plugin failure

    Hello all,

    We have migrated users from one Zimbra box (old) to a new one, All users can login via the web interface without issue however users using the Zimbra plugin are failing.

    This is on 6.07GA 2473

    I also note that the plain txt option is enabled without issue on POP3 and IMAP on the OLD box however this option is grayed out on the new box ?? .. I enabled via CLI and I do see a check mark now in the plain txt box but its still grayed out ..

    Ideas??

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Can you enable ZCO logging before running ZCO and send the logs?

Similar Threads

  1. Recover the mail after the crash HDD
    By MrSnaKe in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 12-02-2009, 04:38 AM
  2. Upgrade to ZCS 5.10
    By blozancic in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2008, 09:03 AM
  3. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 12:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •