Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Unable to open your default e-mail folders

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default Unable to open your default e-mail folders

    I know I'm beating a dead horse here, but I can't find any instances exactly like mine.

    I've installed/uninstalled both the connector(5.0.21) and Microsoft Office 2003 more times than I can count; I finally got my school email to sync with my outlook. The only problem is that when I close Outlook I get an error; "Unable to open your default e-mail folders." I basically have to do a system restore and re-set up everything to get it to work for that one time.

    I am not an IT guy, so I don't get a lot of the fixes the first time through....it takes me a while. Could someone help me go through some trouble shooting methods so I can get this thing figured out before the semester starts in September; I'm getting a little frustrated.....lol




    ....just a sidebar.

    I have all this set up on my laptop with wireless.....do I have to be at home in my network to use all this?????

    Thanks in Advance!
    Last edited by JBN311; 08-20-2010 at 02:04 PM. Reason: Forgot to say thanks!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default Some of the helpful information.

    OS Name Microsoft Windows XP Professional
    Version 5.1.2600 Service Pack 3 Build 2600
    OS Manufacturer Microsoft Corporation
    System Name JESSEN
    System Manufacturer TOSHIBA
    System Model Satellite A105
    System Type X86-based PC
    Processor x86 Family 6 Model 14 Stepping 8 GenuineIntel ~1862 Mhz
    BIOS Version/Date Phoenix Technologies LTD 6.00, 7/12/2007
    SMBIOS Version 2.4
    Windows Directory C:\WINDOWS
    System Directory C:\WINDOWS\system32
    Boot Device \Device\HarddiskVolume1
    Locale United States
    Hardware Abstraction Layer Version = "5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2111)"
    User Name JESSEN\Jesse
    Time Zone Eastern Daylight Time
    Total Physical Memory 4,096.00 MB
    Available Physical Memory 2.52 GB
    Total Virtual Memory 2.00 GB
    Available Virtual Memory 1.96 GB
    Page File Space 4.84 GB
    Page File C:\pagefile.sys

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default *Update*

    Ok, did a total restore on my computer....everything worked well!

    BBBUUUUTTTTT!!!!!!

    Once I installed palm Desktop so I could round about connect to zimbra through outlook, outlook could not open the window.... anythinkg I can do to set up my palm to sync to zimbra through outlook???????

    again, thanks guys (and/or girls!)

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default

    anyone?


    10char

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    We had issues where a redesign of the connector in 5.0.19 caused Intellisync clients (BlackBerry, Palm) to stop working (bug 42277 among others). Try ZCO 5.0.23 and see if that solves your problem.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Or better yet, 5.0.24. Or even better -- upgrade to version 6, but then you'd need to be running a version 6 server as well.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default

    Thanks a lot fseigal!

    One thing though. I went to the download section of the zimbra site and I didn't see any options for windows xp.......is there another place for it, or is one of the choices the one i need?

    thanks again, a huge weight has been lifted with getting an answer to this.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Not sure what you mean. Did you see a download for a Zimbra Connector for Outlook?

  9. #9
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default

    well, EMU gives us connector 5.0.21, I just don't know where to find the download for 5.0.23.

  10. #10
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    I would think EMU would have the latest. I'm not sure how you get your connectors, but 5.0.24 is the latest one.

Similar Threads

  1. Mail deferred with Connection timed out
    By Miklos Kalman in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 11-17-2012, 05:11 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  3. [SOLVED] Cannot receive incoming mail but can send.
    By windependence in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2010, 02:43 AM
  4. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 06:47 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •