Results 1 to 3 of 3

Thread: ZCO fails to install Zimbra profile

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default ZCO fails to install Zimbra profile

    Need some help here. New to Zimbra. Trying to get this email server set up. After customizing the ZimbraOlkConnector.msi file with the needed info. I run it and I get a message that it installed but that no Zimbra profile was created and to create that manually. If I have to create all the profiles manually there wont be any point of trying to customize this msi file. I didnt see any other postings in this forum on same issue. Any help.

    Using ZimbraOlkConnector-6.0.7_GA_2470_6.0.5981.7.msi on XP with Outlook 2003. Have Win 7 Outlook 2007 and XP with Outlook 2007 in this network as well to be converted to Zimbra.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    I assume you customized it correctly with the proper server name, port, and security setting (if applicable).

    It's not that big a deal to create the profile manually, but obviously, it would be nice just to configure it with the install.

    So you can try a couple of things:

    1) Don't configure the .msi file and see if it creates a zimbra profile. It should create it, but you would be prompted when you first accessed it.

    2) You can run the installer again under logging:

    msiexec /i <name>.msi /l*v foo.log (or whatever log name you want)

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by fsiegel View Post
    I assume you customized it correctly with the proper server name, port, and security setting (if applicable).

    It's not that big a deal to create the profile manually, but obviously, it would be nice just to configure it with the install.

    So you can try a couple of things:

    1) Don't configure the .msi file and see if it creates a zimbra profile. It should create it, but you would be prompted when you first accessed it.

    2) You can run the installer again under logging:

    msiexec /i <name>.msi /l*v foo.log (or whatever log name you want)
    Ok thanks, I will give that a try.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 05:42 PM
  2. Upgrade to ZCS 5.10
    By blozancic in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2008, 09:03 AM
  3. zimbra install with perpetually broken logger/stats
    By jptech in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 09-29-2008, 03:33 PM
  4. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 08:25 PM
  5. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •