Results 1 to 3 of 3

Thread: Lots of Local Failures when downloading headers only

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    4

    Default Lots of Local Failures when downloading headers only

    Hi,

    I get a lot of such errors then download mode is "headers only".
    Every second downloaded message results in such an error. :-(

    Any ideas?
    //richard

    Code:
    This e-mail was generated for technical support purposes.
    Sync Type: Delta Sync
    Sync Token (before request): 1757
    Sync Token (most current): 1757
    Store: Zimbra - admin
    Computer Name: RW-PC
    ZCO Version: 6.0.6058.8
    Server Version: 6.0.8_GA_2661
    Error IDs:
    id (13052) type(message)
    sync_response.xml:
    Code:
    <?xml version="1.0"?>
    <soap:Envelope xmlns:soap="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"><soap:Header/><soap:Body><SyncResponse xmlns="urn:zimbraMail"><m xmlns="" id="13052" pd="1"/></SyncResponse></soap:Body></soap:Envelope>

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Adelaide, Australia
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default

    I get the same thing. Some messages open fine, other give the error message and generate a local sync failure message. The problem only occurs when double-clicking to open the email. Marking the failing emails for download then syncing works fine.

    Edit:: This is on Outlook 2007.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by MisuVir View Post
    Edit:: This is on Outlook 2007.
    I'm using Outlook 2007 too.

Similar Threads

  1. Downloading message headers only?
    By proteus in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-2010, 06:01 AM
  2. postfix transport maps
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 01-17-2009, 10:42 PM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 09:36 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •