Results 1 to 2 of 2

Thread: Old emails not syncing

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    93
    Rep Power
    8

    Default Old emails not syncing

    I have a user who's Outlook 2003 is not syncing properly. I have reinstalled the Outlook Connector (ZCS 6.0.5) using the option to remove profile. I also manually rename the zdb file to make sure it recreates the file. It seems to sync fine without errors but it is failing to sync contacts and old emails (but it puts the folders in). I have also reindexed the account and it appears to complete fine.

    Does anyone have any ideas what is wrong or how I can repair?

    Thanks, Eric

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    If you set ZCO logging on (just logging and http logging) we could probably tell what is going on.

Similar Threads

  1. >10k emails in active queue... :(
    By Predatorz in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 01-16-2008, 02:41 PM
  2. emails occasionally deferred
    By cluekerm in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2007, 05:12 PM
  3. Errors because of Deffered emails
    By mansuper in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2006, 04:08 PM
  4. Not receiving emails
    By koby in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2006, 04:29 AM
  5. emails don't show up in inbox in browser
    By pstelzer in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2005, 10:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •