Results 1 to 10 of 17

Thread: [SOLVED] Microsoft Access crash upon send to Zimbra

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    719
    Rep Power
    9

    Default [SOLVED] Microsoft Access crash upon send to Zimbra

    ZCO 6.0.8 and 6.0.9.

    Within a turnkey application that makes use of Microsoft Access 2007, the users go to Access's Office Menu and select "email" which then attempts to send an email through Outlook. The email is sent, but then Outlook crashes with the message as attached below.

    Right-click and Send To... from the desktops in question works, so MAPI is happy.

    Apparently, this was working fine all of 2009 and early 2010, then broke for one user in October 2010 and possibly another user in July 2010. The suspicion is that a recent ZCO broke Access integration. Unfortunately, we do not know what versions people were running when. Repairing/upgrading from ZCO 6.0.8 to 6.0.9 did not help.

    Does this ring any bells for anyone? What should our next troubleshooting/data gathering step be?

    Note that while the alert is about msaccess.exe, it is actually Outlook 2007 that crashes. Access 2007 keeps running. As far as I know, Office 2007 is fully patched.
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 04:31 AM
  2. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 08:40 AM
  3. I have problems with en language in zimbra 5.01
    By yuranchik in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-24-2008, 03:23 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 01:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •