Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra Connection Setting Mismatch

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Rep Power

    Exclamation Zimbra Connection Setting Mismatch


    I have been using Zimbra since quite some time with MS Outlook installed on WIN XP SP3.

    Recently I have started to get the following error while synching up.

    Zimbra Connection Setting Mismatch :The settings for connecting to the zimbra server maybe incorrect.Please verify that they are correct.A common cause of this error is an incorrect value for Use Secure Connection. Outlook will be set to Offline mode.

    I am using outlook 2007.

    Already tried with making the check box use secure connection ON & OFF

    PLease help

    Thanks in advance


  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Vannes, France
    Rep Power


    You need to update your forum profile with the output of the following command (do not post the output in this thread):

    zmcontrol -v
    You should also give details of the version of Zimbra Connector for Outlook that you are using? Have you contacted your mail administrator to ask what changes have been made to the server or what might be causing this problem?


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 04:43 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 10:55 AM
  3. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 08:05 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 03:10 AM
  5. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 12:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts