Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra Outlook connector GAL-SYNC

  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Zimbra Outlook connector GAL-SYNC

    Good Evening

    I'm very happy with Zimbra is very easy to install and maintain but we have a little problem
    we are using Zimbra outlook connector the version installed in our company is:

    Release 6.0.11_GA_2880.UBUNTU8 UBUNTU8 NETWORK edition.

    The gal sync is OK but when we delete a user is not updated in the global address list.
    I been troubleshooting this problem, if i update manually the GAL, the user is deleted i want to know if this can be do it automatically.

    I attach the ZCO log.

    Sorry for my english.
    Many thanks
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    I also have problems with ZCS
    I'm using ZCS version 6.0 open source.
    How to replace all the logos and the alternative paths to link to your site Zimbra?. and how to file an impact on the default language of ZCS?
    please, support contact me by email or skype hoan281085 hoan281085@gmail.com
    Thank for your support

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    as far I understand in the open source edition you cannot change the Zimbra logo.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    also change the language problem?

Similar Threads

  1. Issues after upgrading from 6.0.10 to 7
    By rhorist in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-25-2011, 07:38 AM
  2. [SOLVED] Help, I think I am running Zimbra as root!
    By primaxx in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 10-06-2010, 11:04 AM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 04:43 AM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 02:30 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •