Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra 7/Outlook 2010 connector issues

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    70
    Rep Power
    8

    Default Zimbra 7/Outlook 2010 connector issues

    ZCS 7.0.1 - RHEL 5 64-bit
    Outlook Connector 7.0.1.6307_x86
    Outlook 2010 running under Windows 7

    See below. This is the 6th user in two days that has reported this. This is a mess. These users are all forced to use the web client for now. Can you let me know the fix for this?

    Sent: Friday, April 1, 2011 3:20:09 PM
    Subject: [bigrocksports #92322] Outlook

    When I open my outlook it gives me a message that "Microsoft Outlook has encountered a problem and needs to close". I have restarted outlook multiple times and restarted my computer and nothing is working.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    10

    Default

    I'm not sure if anyone else out there is experiencing the same issue, but I'm getting this identical issue also.
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    Hi I've been having this issue,
    I've found creating a registry key under HKCU\SOFTWARE

    for zimbra was enough to get going,

    something like
    Code:
    Windows Registry Editor Version 5.00
    
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Zimbra]
    "GalResync"=dword:0000001e
    "GalDeltaSync"=dword:000000f0
    "SigSyncEnabled"=dword:00000001

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    This is bug 57819. It has been fixed, but I don't believe it's in any released version. I'll check on this.

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 07:21 PM
  2. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 01:00 AM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 04:43 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •