Results 1 to 3 of 3

Thread: ZCO not syncing that email was read

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default ZCO not syncing that email was read

    Hello,

    we have problem on one computer that when email was read in Outlook, that does not sync to Zimbra.
    Outlook 2010, windows 7, Zimbra 6.0.12, ZCO 6.0.11.
    Does anyone has experience with situation like this?
    We tried to recreate profile but it didn't help.
    Thank you all in advance.

    Best regards,
    Zeljka

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    Also, sent emails are not synced back to Zimbra!

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Enable ZCO logging (just logging and http logging, not verbose), and post the log file.

Similar Threads

  1. bayes db..
    By osiris in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 06-15-2011, 12:14 PM
  2. speed up the net
    By mcesari in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2008, 12:24 PM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •