Results 1 to 3 of 3

Thread: Windows ZCO Install failed.

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default Windows ZCO Install failed.

    Hi,

    Having trouble getting outlook connector to install. Error in log is:

    === Logging stopped: 18/07/2011 11:44:31 ===
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:546]: Note: 1: 1708
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Note: 1: 2205 2: 3: Error
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Note: 1: 2228 2: 3: Error 4: SELECT `Message` FROM `Error` WHERE `Error` = 1708
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Note: 1: 2205 2: 3: Error
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Note: 1: 2228 2: 3: Error 4: SELECT `Message` FROM `Error` WHERE `Error` = 1709
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Product: ZCS Connector for Outlook -- Installation failed.

    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:562]: Windows Installer installed the product. Product Name: ZCS Connector for Outlook. Product Version: 6.0.6058.8. Product Language: 1033. Installation success or error status: 1603.

    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:578]: Grabbed execution mutex.
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:578]: Cleaning up uninstalled install packages, if any exist
    MSI (c) (40:B8) [11:44:31:578]: MainEngineThread is returning 1603
    === Verbose logging stopped: 18/07/2011 11:44:31 ===

    Windows XP SP3
    Outlook 2007.
    Admin rights
    Any thoughts?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Need more of the log than this. Why don't you just post the whole install log?

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default Got It

    It's alright I've sorted it out.

    Did a repair on the office install
    Got new Error Message Needs SP2 on install
    Upgraded Office to SP2

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 02:36 AM
  2. ZCO install as SYSTEM failed
    By roussel2nis in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2010, 07:56 AM
  3. Install Zimbra 6.0.8 x64 on Debian Lenny Fail
    By Titi974 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 10-21-2010, 06:47 AM
  4. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  5. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •