Results 1 to 5 of 5

Thread: Windows 7/Outlook 2010 connector issues

  1. #1
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Unhappy Windows 7/Outlook 2010 connector issues

    Hi,
    After installation of ZCO, Outlook wont open. Outlook 2010 (32bits) crashes with message that MAPI cannot manage lsmssp.dll.
    My config is Windows 7 (64 bits), and Zimbra installed lsmssp32.dll.

    It works when I open Outlook with Administrator's rights.

    Please, help to solve the problem

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    I'll move this to a new thread as your question bears no relationship to the thread in which you posted.

    Quote Originally Posted by dsnouk View Post
    Hi,
    After installation of ZCO, Outlook wont open. Outlook 2010 (32bits) crashes with message that MAPI cannot manage lsmssp.dll.
    My config is Windows 7 (64 bits), and Zimbra installed lsmssp32.dll.

    It works when I open Outlook with Administrator's rights.

    Please, help to solve the problem
    You can solve it yourself with a forum search: site:zimbra.com +"lsmssp.dll" - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    Thank you for the suggestion. One of the results was helpful. It helped me found that one of the Environmental PATH statements (Ms_Office).
    SOLVED

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Saskatoon, Saskatchewan, Canada
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default Can you add a link to where you moved this to and/or where the actual answer is?

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    I'll move this to a new thread as your question bears no relationship to the thread in which you posted.

    You can solve it yourself with a forum search: site:zimbra.com +"lsmssp.dll" - Yahoo! Search Results
    That link just shows a pile of yahoo seach results that are all just zimbra.com generic landing pages. This post is what shows up in google first so it's where people are going to be looking.

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    I didn't move this anywhere and the answer is still in the forums.

    Quote Originally Posted by mikew View Post
    That link just shows a pile of yahoo seach results that are all just zimbra.com generic landing pages.
    Well it didn't, you can see from post #3 that it helped that poster.

    Quote Originally Posted by mikew View Post
    This post is what shows up in google first so it's where people are going to be looking.
    So? I'm not going through the forums and find every such link and change them, people can use their initiative and enter the module name in the site search function (at the top of this page) or even use their own favourite search engine. The technique I used to search this site is generic and will work on any search engine.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 02:36 AM
  2. Zimbra 7/Outlook 2010 connector issues
    By sadams@bigrocksports.com in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-2011, 08:47 AM
  3. upgrade from 6.0.9 to 7.0.0b2 and b3 failed
    By Goulou in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2010, 07:08 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 12-09-2010, 09:19 AM
  5. .53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6
    By jhoelz in forum Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2007, 10:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •