Results 1 to 3 of 3

Thread: Outlook 2007 stops syncing

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    8

    Default Outlook 2007 stops syncing

    Hi,

    I have a user who's Outlook stops syncing with Zimbra. Logging off and back in on the desktop starts Outlook syncing again, but only for a short time. Closing Outlook, killing the Outlook task via TaskManager and restarting Outlook also fixes the issue for a short time.

    I've deleted the profile and re-created it, removed and reinstalled the connector. Tomorrow, I plan on uninstalling and reinstalling the connector and Outlook.

    The problems start shortly after the user installed iTunes. I've completely removed iTunes from the system, including it's Outlook plugins and Services, but the problem persists.

    Any ideas?

    Gerald

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    The iTunes plugin is a problem, and we usually catch that and tell you to get rid of it. If you enable ZCO logging (http but not verbose), and post the log, maybe we can tell what is going on.

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by fsiegel View Post
    The iTunes plugin is a problem, and we usually catch that and tell you to get rid of it. If you enable ZCO logging (http but not verbose), and post the log, maybe we can tell what is going on.
    Thanks for the response. As I said earlier, I've completely removed iTunes, unless I missed something.

    This morning I uninstalled Office SMB 2007 and re-installed it, as well as the connector, so we'll see if there are any more problems.

    If there are, I'll post the log.

    Thanks,
    Gerald

Similar Threads

  1. Outlook sync client
    By KevinH in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 600
    Last Post: 02-28-2011, 07:56 AM
  2. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  3. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM
  4. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  5. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •