Results 1 to 1 of 1

Thread: Outlook crashes after Send/Recieve with ZCO

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default Outlook crashes after Send/Recieve with ZCO

    Hello,

    We have two users who this is consistently happening to. They both use ZCO 6.06058.8 and Office 2003. Zimbra server is 6.0.8.

    When syncing the new mail will arrive in the inbox, then just as the sync should complete outlook crashes. They can browse around their mail/calendar without issues until they attempt to sync. We have tried completely removing their profiles and reinstalling and this fixes for a while (about a week last time).

    I can't see whats different between these computers and the other dozen who use ZCO without any issues.
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Local signatures files deleteed/rewrites, Outlook 2010, Zimbra 7, ZCO 7
    By ArnisJ in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 09-21-2011, 05:59 AM
  2. [SOLVED] Cannot start Outlook 2003 after uninstalling ZCO
    By jcraig in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2008, 03:33 PM
  3. Outlook Crashes
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 07-12-2007, 08:54 PM
  4. Outlook 2003 crashes after connector is installed
    By chrisgru in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 21
    Last Post: 05-02-2006, 10:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •