Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: ZCO 7.1.3.6347 corrupt

  1. #11
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    233
    Rep Power
    4

    Default

    Exactly the same results.

    Do you think it's worth submitting as a bug ? It's not exactly busy in this thread. Perhaps I'll wait until the next point release before acting.

    I do now have working copies of the files. Just not accessible from the normal place.

    Thanks for your help.

  2. #12
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    Sure, you're welcome. It probably wouldn't hurt to submit a bug report. I've seen some occasions in the forums where an issue crops up in Ubuntu that doesn't affect other platforms. So it could be a real issue, just not one that's hit very many people yet (if, say, you need to be running Ubuntu plus the patch on 7.1.3).

  3. #13
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    233
    Rep Power
    4

    Default

    In case anyone's interested I've submitted bug 67401
    Last edited by ewilen; 11-15-2011 at 12:17 PM. Reason: corrected the URL

  4. #14
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by dik23 View Post
    I've just updated from 7.1.2 to 7.1.3 and applied the 7.1.3 patch without issue.
    FWIW, my patch source file contains later versions of this connector located in
    zcs-patch-7.1.3_GA_3374/source/7.1.3_P1/zimbra-store/opt/zimbra/jetty-6.1.22.z6/webapps/zimbra/downloads/

    md5's of these files are:
    fe5b721be4dbe11506f0dc04b7821554 ZimbraConnectorOLK_7.1.3.6348_x64.msi
    67979c229ae1ca509a797c2aa9f85bb1 ZimbraConnectorOLK_7.1.3.6348_x86.msi

  5. #15
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    233
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks christ

    Sorry, too obvious

Similar Threads

  1. [SOLVED] I broke my server trying to optimize... HELP!
    By myriad in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 09-17-2011, 07:46 AM
  2. ZCO + roaming users + shared mailboxes
    By west in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 09-13-2011, 08:38 AM
  3. ZCO Refusez to install
    By lcx in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2010, 12:18 PM
  4. ZCO adding new profile when upgrading
    By chh in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 09-28-2007, 04:29 AM
  5. Mixing and matching ZCO versions with ZCS versions?
    By vshah in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2006, 05:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •