Results 1 to 5 of 5

Thread: Incorrect Outlook Connector listed in admin downloads

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default Incorrect Outlook Connector listed in admin downloads

    I tried downloading the outlook connector from the admin downloads page and received a 404 error.

    Upon further inspection I found the file referenced from the downloads page is incorrect.

    Referenced filename: ZimbraConnectorOLK_7.1.3.6347_x86.msi
    Actual filename: ZimbraConnectorOLK_7.1.3.6348_x86.msi

    Just me or is it a bug?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    I've moved this to the outlook connector forum.

    And I'll note that you're running the same version of Zimbra/OS platform as the person who reported this bug: Bug 67401 – ZCO corrupt when download from admin console

    So maybe there's a connection there. You could also try zmupdatezco as described in the thread that I linked from the bug.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    I tried the zmupdatezco option and based on file timestamps, I can confirm that it regenerated the index.html in /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/downloads

    This is the page served when visiting the <server>/downloads url and was already correct, so it unfortunately doesn't help with this problem.

    The page that needs correcting is the downloads one served from within the admin console.

    Since few (non-admin) users are likely to visit this page, it's probably not going to be a big issue.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    In the meantime, I fixed it the lazy admin way:
    Code:
    # cd /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/downloads
    # ln ZimbraConnectorOLK_7.1.3.6348_x86.msi ZimbraConnectorOLK_7.1.3.6347_x86.msi
    # ln ZimbraConnectorOLK_7.1.3.6348_x64.msi ZimbraConnectorOLK_7.1.3.6347_x64.msi

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Location
    Cape Town; South Africa
    Posts
    102
    Rep Power
    5

    Default

    Thank christ
    Code:
    Never trust a fart...
    Release 8.0.0_GA_5434.RHEL6_64_20120907144743 CentOS6_64 NETWORK edition.

Similar Threads

  1. From/Reply To are incorrect when using Outlook
    By bdwyer in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2011, 02:08 AM
  2. Last login date incorrect in Admin panel
    By Miklos Kalman in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 06-23-2008, 09:07 AM
  3. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 04:24 PM
  4. Missing Downloads in Admin Console
    By feralcoder in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 04-10-2007, 04:13 PM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 12:58 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •