Results 1 to 7 of 7

Thread: Upgrade from 7.1.3 NE to GA

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    10
    Rep Power
    4

    Default Upgrade from 7.1.3 NE to GA

    This weekend, we transitioned from the OSS to the Network Edition version (Release 7.1.3_GA_3346.RHEL5_64_20110928134534 CentOS5_64 NETWORK edition, Patch 7.1.3_P1). It all went well, except for the following issues:

    1) Download connector from Admin doesn't work - already aware of the bug submitted, so I have done an ln -s to create the symbolic link

    2) OLKConnector thinks that we are still on the Network Edition, event though we have upgraded. What files is it looking at/for that is causing this?

    I am including a screenshot of the error. Further note - this is Outlook 2010 running on 64-Bit Windows 7.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by SmithMartinChristopher; 12-05-2011 at 10:33 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 05-11-2012, 03:16 PM
  2. Upgrade from 6.0.10 to 7 beta4
    By alex70 in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 05-11-2012, 03:02 PM
  3. MySQL errors
    By mludwig in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2011, 04:40 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 03-14-2011, 05:21 AM
  5. [SOLVED] New zcs 7 install : database errors founds
    By dkbk in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-01-2011, 06:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •