Results 1 to 10 of 15

Thread: Blank Email in Preview Pane

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    San Diego
    Posts
    193
    Rep Power
    9

    Default Blank Email in Preview Pane

    Hello,
    I'm running RHEL4 and the Network Edition. I installed the Outlook connector and have noticed on a few emails the message body is blank in the preview pane. However, if I login and view the email the message body appears just fine. Any thoughts?
    Thanks

    Also does anyone know if the 4.5 version of Zimbra will fully support calendar/contact sharing in Outlook? Most of my users use Outlook 2000/2002 and some 2003 so this is going to be quite an issue. And the AJAX web browser GUI , although very nice, is memory and CPU intensive in IE or FF.
    Last edited by reza225; 11-13-2006 at 01:59 PM.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    11

    Default

    In version 4.0.3 there was a bug where if there was an error while downloading a message, the side effect would be a blank message in your inbox. Can you consistantly reproduce the behavior? If so, enable logging and inspect it to see if any messages fail to be downloaded (you should see an error message right after the message contents).

    4.5 is slated for full delegate access (sharing contacts, calendar, mail, and managing someone elses calendar).
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    San Diego
    Posts
    193
    Rep Power
    9

    Default

    How do I enabled logging once the ZCS Connector has been installed? I do recall seeing a logging option available during the installer. I look through Outlook-->Options--> Com Add-Ins for some options but didn't find any pertaining to logging of the ZCS Module.
    Thanks again

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    It's the Outlook logging you need to enable.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    San Diego
    Posts
    193
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks phoenix,
    I forwarded myself the email that shows up blank in my Outlook via the web mail Gui. I then opened outlook and downloaded the message and closed outlook. The forwarded message didn't appear in the preview pane either.

    Sam here is the output of the log file.

    2006.11.14 10:42:46 <<<< Logging Started (level is LTF_TRACE) >>>>
    2006.11.14 10:42:46 Zimbra Collabration Server: Synch operation started (flags = 00000031)
    2006.11.14 10:42:46 Zimbra Collabration Server: StartImport(flags = 00000000, max msg = ffffffff): full items
    2006.11.14 10:42:46 Zimbra Collabration Server: UploadItems: 0 messages to send
    2006.11.14 10:42:47 Starting the Spooling Cycle
    2006.11.14 10:42:47 MAPI XP Call: FlushQueues, hr = 0x00000000, ulFlushFlags = 0x0000001c
    2006.11.14 10:42:47 Starting the Simplified Transfer Cycle
    2006.11.14 10:42:47 FINISHED MAPI TASK
    2006.11.14 10:42:47 Zimbra Collabration Server: ReportStatus: RSF_COMPLETED, hr = 0x00000000
    2006.11.14 10:42:47 EXECUTING EndSession MAPI TASK
    2006.11.14 10:42:47 Starting the Simplified Transfer Cycle
    2006.11.14 10:42:47 Finishing the Spooling Cycle, Error code = 0x00000000
    2006.11.14 10:42:47 FINISHED MAPI TASK
    2006.11.14 10:42:47 Zimbra Collabration Server: ReportStatus: RSF_COMPLETED, hr = 0x00000000
    2006.11.14 10:42:47 Zimbra Collabration Server: Synch operation completed
    2006.11.14 10:44:27 Zimbra Collabration Server: Synch operation started (flags = 00000031)
    2006.11.14 10:44:27 Zimbra Collabration Server: StartImport(flags = 00000000, max msg = ffffffff): full items
    2006.11.14 10:44:27 Zimbra Collabration Server: UploadItems: 0 messages to send
    2006.11.14 10:44:27 Starting the Spooling Cycle
    2006.11.14 10:44:27 MAPI XP Call: FlushQueues, hr = 0x00000000, ulFlushFlags = 0x0000001c
    2006.11.14 10:44:27 Starting the Simplified Transfer Cycle
    2006.11.14 10:44:27 FINISHED MAPI TASK
    2006.11.14 10:44:27 Zimbra Collabration Server: ReportStatus: RSF_COMPLETED, hr = 0x00000000
    2006.11.14 10:44:27 EXECUTING EndSession MAPI TASK
    2006.11.14 10:44:28 Starting the Simplified Transfer Cycle
    2006.11.14 10:44:28 Finishing the Spooling Cycle, Error code = 0x00000000
    2006.11.14 10:44:28 FINISHED MAPI TASK
    2006.11.14 10:44:28 Zimbra Collabration Server: ReportStatus: RSF_COMPLETED, hr = 0x00000000
    2006.11.14 10:44:28 Zimbra Collabration Server: Synch operation completed
    2006.11.14 10:44:37 Zimbra Collabration Server: Synch operation started (flags = 00000001)
    2006.11.14 10:44:37 Zimbra Collabration Server: UploadItems: 1 messages to send
    2006.11.14 10:44:37 EXECUTING Put MAPI TASK
    2006.11.14 10:44:37 Starting the Spooling Cycle
    2006.11.14 10:44:37 MAPI XP Call: FlushQueues, hr = 0x00000000, ulFlushFlags = 0x0000001a
    2006.11.14 10:44:37 Starting the Simplified Transfer Cycle
    2006.11.14 10:44:37 Sending one message
    2006.11.14 10:44:37 Progress: Sending message 'FW: [001 #ABT-81217-938]: DNS Request' (size 4.04 KBytes)
    2006.11.14 10:44:39 MAPI XP Call: SubmitMessage, hr = 0x00000000
    2006.11.14 10:44:39 MAPI XP Call: EndMessage, hr = 0x00000000
    2006.11.14 10:44:39 Sending done, Error code = 0x00000000
    2006.11.14 10:44:39 FINISHED MAPI TASK
    2006.11.14 10:44:39 Zimbra Collabration Server: ReportStatus: RSF_COMPLETED, hr = 0x00000000
    2006.11.14 10:44:39 Zimbra Collabration Server: Synch operation completed
    2006.11.14 10:44:58 Zimbra Collabration Server: Synch operation started (flags = 00000031)
    2006.11.14 10:44:58 Zimbra Collabration Server: StartImport(flags = 00000000, max msg = ffffffff): full items
    2006.11.14 10:44:58 Zimbra Collabration Server: UploadItems: 0 messages to send
    2006.11.14 10:44:58 Starting the Spooling Cycle
    2006.11.14 10:44:58 MAPI XP Call: FlushQueues, hr = 0x00000000, ulFlushFlags = 0x0000001c
    2006.11.14 10:44:58 Starting the Simplified Transfer Cycle
    2006.11.14 10:44:58 FINISHED MAPI TASK
    2006.11.14 10:44:58 Zimbra Collabration Server: ReportStatus: RSF_COMPLETED, hr = 0x00000000
    2006.11.14 10:44:58 EXECUTING EndSession MAPI TASK
    2006.11.14 10:44:59 Starting the Simplified Transfer Cycle
    2006.11.14 10:44:59 Finishing the Spooling Cycle, Error code = 0x00000000
    2006.11.14 10:44:59 FINISHED MAPI TASK
    2006.11.14 10:44:59 Zimbra Collabration Server: ReportStatus: RSF_COMPLETED, hr = 0x00000000
    2006.11.14 10:44:59 Zimbra Collabration Server: Synch operation completed
    2006.11.14 10:45:00 Resource manager terminated

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Of course, I should have given you this link for enabling logging in Outlook. I always forget that one. I'm not sure if it provides any more detail/info than you've already got as I'm not an outlook user.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  2. Double click on email with preview pane visible
    By kristian.penno in forum Users
    Replies: 3
    Last Post: 06-19-2007, 09:33 PM
  3. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM
  4. Email not showing, Preview pane on the loose
    By Kafka in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 02-22-2006, 03:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •