Results 1 to 10 of 15

Thread: Blank Email in Preview Pane

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    San Diego
    Posts
    193
    Rep Power
    9

    Default Blank Email in Preview Pane

    Hello,
    I'm running RHEL4 and the Network Edition. I installed the Outlook connector and have noticed on a few emails the message body is blank in the preview pane. However, if I login and view the email the message body appears just fine. Any thoughts?
    Thanks

    Also does anyone know if the 4.5 version of Zimbra will fully support calendar/contact sharing in Outlook? Most of my users use Outlook 2000/2002 and some 2003 so this is going to be quite an issue. And the AJAX web browser GUI , although very nice, is memory and CPU intensive in IE or FF.
    Last edited by reza225; 11-13-2006 at 01:59 PM.

Similar Threads

  1. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  2. Double click on email with preview pane visible
    By kristian.penno in forum Users
    Replies: 3
    Last Post: 06-19-2007, 09:33 PM
  3. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM
  4. Email not showing, Preview pane on the loose
    By Kafka in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 02-22-2006, 03:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •