Results 1 to 8 of 8

Thread: Continuous Outlook '10 crashing with Zimbra installed

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default Continuous Outlook '10 crashing with Zimbra installed

    I've dealt with it for a while, have done searching on this forum and other tech sites, but have yet to determine a fix - as the crashing frequency becomes much more prevalent.

    Running the Zimbra Client 7.1.2.6331 on Outlook '10 with a Window 7 64-bit OS.

    On a good week my iPeripherals are synched maybe for 2-3 days and on a daily basis Outlook will force a program restart at minimum 3-4 times. Upon restart, I'll need to attempt it often another 3-times just to get it opened at all, as it typically crashes immediately upon reopening. Often Outlook will revert to safe mode startup, will fail during that process, then be required to go through a full repair mode before hopefully starting back up again.

    Outlook doesn't seem to have a fix that I have found, as I am current on all updates. Not too often do I receive actual error messages that do provide information that I can work with, but I did save one from roughly a month ago - see below.
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 04:31 AM
  2. Zimbra 6 on Ubuntu 8.04 x64 reverting to IPv6
    By nimble7 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2010, 12:03 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •