Results 1 to 5 of 5

Thread: Zimbra Update from 6.0.7 NE to 7.1.4 NE

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    75
    Rep Power
    6

    Default Zimbra Update from 6.0.7 NE to 7.1.4 NE

    Hi

    Current state:
    Release 6.0.7_GA_2473.UBUNTU8 UBUNTU8 NETWORK edition.

    We would update our "cluster" (1 Master, 3 Slaves) to a new version (7.1.4).

    The only problem we see is the Outlook Connector.
    Does the Old connector work with the new server?
    It would be nearly impossible to update all clients manually on one day.

    yogg
    Release 7.1.2_GA_3268.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    75
    Rep Power
    6

    Default

    Maybe in wrong subchannel.
    Can pleas somebody move this to "Zimbra Connector for Outlook".
    Thanks

    yogg
    Release 7.1.2_GA_3268.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Atlanta
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    The old ZCO's (back to 5.x) work fine with the 7.x server, however be sure you get the ZCO 7.1.5 pre-release from the support page as ZCO 7.1.4 times out and asks for a password again. Unfortunately it does so in a window under Outlook and gives Sync errors while it waits for a password.

    Also beware of users connected to shares that are no longer valid. This can cause cascading Outlook problems.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    75
    Rep Power
    6

    Default

    Thank you

    Then I hope everything works fine
    Release 7.1.2_GA_3268.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    75
    Rep Power
    6

    Default

    Upgrade is now done.

    On Server side there where some minor problems.
    Everything else works fine.

    yogg
    Release 7.1.2_GA_3268.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition.

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 04:31 AM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 12:34 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •