Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem sending mail with Delphi 2007 and outlook MAPI connector

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default Problem sending mail with Delphi 2007 and outlook MAPI connector

    Hi to all,
    I'm experiencing an issue using the Zimbra Outlook connector with Outlook 2003. I'm sending a mail using MAPI library through Delphi 2007. The first time I open my exe, it can send the mail correctly. From the second time I receive an error from Outlook that says: "Error creating the message. Try to send it again".
    The strange thing is it seems generated by Outlook and not by Zimbra because the error message is in italian and Zimbra is installed in English.
    Have you ever seen something similar?

    Thank you very much for your help!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    No one had similar experience or a little advice for me?

    Thank you!

Similar Threads

  1. Outlook 2007 with Connector - error SharingAddin.DLL
    By lorin in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 7
    Last Post: 06-21-2012, 07:55 AM
  2. Unsolvable outlook connector 502 problem
    By jmaier in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-20-2008, 07:25 AM
  3. problem with outlook connector - attachments
    By galezer in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2008, 04:06 PM
  4. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 03:24 PM
  5. outlook w/o connector and outlook 2007
    By fchassaing in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 10-18-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •