Hi guys,

I'm trying to get the ZCO working and I'm running into issues. I can't get the ZCO to connect back to my Zimbra server. I did some logging with ZCO and here's a dump of the HTTP Stream:


Code:
<<<<================================= HTTP stream Start (Request) ===============================================>>>>
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 												[12029] is not an SSL mismatch code.
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 												*** ERROR *** *0* failed on WinHttpSendRequest(...), server: zimbra.jbodyperformance.com:443, Error Code: ERROR_WINHTTP_CANNOT_CONNECT
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 												 (Unable to connect.) @ Connection.cpp line 1334 [Zimbra::Rpc::Connection::SendRequestInternal()]
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 											<1105ms
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 											*** ERROR *** 
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 											
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 											SendRequest failed with error 12029 'Unable to connect.' @ Connection.cpp line 2329 [Zimbra::Rpc::Connection::SendRequest()]
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 										<Connection::SendRequest[#1, 0693B220, owner:'UserSession'] 1106ms
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 										*** ERROR *** Failed on logon (Code: 12029, Text: Unable to connect.). @ SessionData.cpp line 1737 [Zimbra::Rpc::UserSession::Auth()]
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 									<UserSession::Auth[info@jbodyperformance.com, 0693F940] 1112ms
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 									*** ERROR *** Auth() failed with hr: 80040115 @ SessionData.cpp line 1424 [Zimbra::Rpc::UserSession::Init()]
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 								<UserSession::Init[info@jbodyperformance.com, 0693F940] 1112ms
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 								*** WARNING *** can't determine server version, hr: 0x80040115 @ SessionData.cpp line 2707 [Zimbra::Rpc::UserSession::IsServerVersionS
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 								upported()]
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 							<UserSession::IsServerVersionSupported 1112ms
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 							*** ERROR *** Can't determine if server version supported. hr:80040115 @ SessionData.cpp line 2996 [Zimbra::Rpc::UserSession::CreateIn
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 							stance()]
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 						<UserSession::CreateInstance 1160ms
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 						>UserSession::GetTrustUntil
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 						<0ms
27-06-2012 09:07:41.504 [O14 MAIN     13EC] 					<SetServiceProfileInfo 1161ms
27-06-2012 09:07:42.700 [O14 MAIN     13EC] 				A<CConfigProp::SaveChanges[06939FD8] 2348ms
27-06-2012 09:07:42.700 [O14 MAIN     13EC] 				A>CConfigProp::GetLastError[06939FD8]
27-06-2012 09:07:42.700 [O14 MAIN     13EC] 				A<0ms
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 				A>IMAPITableWrapperImpl::Unadvise[06DCCAB8]
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 				A<0ms
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 			<DoConfigPropsheet 22846ms
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 			>CConfigProp::~CConfigProp
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 			<0ms
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 			TryConfigureMessageService: DoConfigPropsheet canceled
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 		<TryConfigureMessageService 22850ms
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 		TryConfigureMessageService() returned 80040113
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 		LMServiceEntry return hr(80040113)
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 	A<LMServiceEntry 22851ms

27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 	A>IMSProviderWrapperImpl::Shutdown[#1, 06DCE470]
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 		flags(2748516l)
27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 	A<0ms

27-06-2012 09:07:44.888 [O14 MAIN     13EC] 	>ZimbraMSProvider::~ZimbraMSProvider[#1, 06DCE470]
I've checked my firewall and it isn't blocking 443 for Zimbra. I also did a tcpdump on my zimbra server and can see the incoming requests on port 443:

Code:
mtalundzic@zimbra:~$ sudo tcpdump -ni eth0 host 174.90.123.64 and not port 22
[sudo] password for mtalundzic:
tcpdump: verbose output suppressed, use -v or -vv for full protocol decode
listening on eth0, link-type EN10MB (Ethernet), capture size 96 bytes
09:18:48.879000 IP 174.90.123.164.22998 > 10.0.2.7.443: Flags [S], seq 4041677276, win 8192, options [mss 1380,nop,wscale 8,nop,nop,sackOK], length 0
09:18:48.879028 IP 10.0.2.7.443 > 174.90.123.164.22998: Flags [R.], seq 0, ack 4041677277, win 0, length 0
09:18:49.413182 IP 174.90.123.164.22998 > 10.0.2.7.443: Flags [S], seq 4041677276, win 8192, options [mss 1380,nop,wscale 8,nop,nop,sackOK], length 0
09:18:49.413194 IP 10.0.2.7.443 > 174.90.123.164.22998: Flags [R.], seq 0, ack 1, win 0, length 0
09:18:49.943136 IP 174.90.123.164.22998 > 10.0.2.7.443: Flags [S], seq 4041677276, win 8192, options [mss 1380,nop,nop,sackOK], length 0
09:18:49.943159 IP 10.0.2.7.443 > 174.90.123.164.22998: Flags [R.], seq 0, ack 1, win 0, length 0

any idea guys?