Results 1 to 3 of 3

Thread: Connector not appearing

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Seattle Area
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default Connector not appearing

    So, I installed Connector 7.2.x for Outlook 2007. I had some issues, so I decided to uninstall it and try again. Despite trying various methods to reinstall the connector (e.g.: uninstalling and installing, or just re-installing over an install) the connector never shows up in Outlook.

    I read somewhere that you have to delete all zdb files (something like that). I found one under \AppData\Local\Microsoft\Outlook and deleted it, but still not connector.

    Any ideas about how to get it up and running? Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Seattle Area
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    Ok, I figured out where the Connector can be pulled up and credentials can be entered. However, because I have a self-signed cert I need to pull up the Zimbra Support toolbar per the instructions below in order to permit invalid certs:

    OL2007: View->Toolbars->Zimbra Support->Advanced button

    But there are no Zimbra Toolbars. It was there before though.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Boksburg, South Africa
    Posts
    4
    Rep Power
    2

    Default

    If you open Outlook, then you can click on View, Toolbars, then you will see the Zimbra Support and Zimbra Connector toolbars as an option. Just click on them to have them showed again.

Similar Threads

  1. Signature not appearing
    By FINEMNT in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 03-14-2011, 02:33 PM
  2. Calendar data not appearing in ZD
    By blackjackass in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-2010, 07:54 AM
  3. CMS Zimlet not appearing
    By kevlatimer in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2007, 12:50 AM
  4. messages not appearing in sent items
    By david.reeltime in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 02-28-2007, 10:51 PM
  5. Zimlets not appearing
    By rvanscherpe in forum Zimlets
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-2006, 01:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •