Results 1 to 4 of 4

Thread: Duplicate addresses of the GAL - Outlook Connector

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Jersey, Channel Islands
    Posts
    21
    Rep Power
    3

    Default Duplicate addresses of the GAL - Outlook Connector

    We are using Zimbra 7.2 ubuntu.

    currently installed up and running, at the moment I have been playing around with re-branding the ZCO with the .vbs and .js files downlable from the admin client.

    I run the command 'cscript ZmCustomizeMsi.js ZimbraConnectorOLK.msi --galsync-disablealiases 1 //nologo'

    After running the command I got the return - ' GalSyncDisableAliases: 1' 'Installer db updated successfully'

    Now I go through the process of installing the connector again by removing the old and installing the new opening Outlook Resetting the GAL.

    Here is the real problem -

    With some users it works fine.

    With other users it doesn't work.

    And finally others it duplicates the GAL and doesn't work.

    If anyone has had a similar problem or any ideas it would be a great help thanks.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Jersey, Channel Islands
    Posts
    21
    Rep Power
    3

    Default

    Just been testing a new profile creation with the new connector and changes have been made to the new profiles and aliases aren't shown.

    With existing profiles I have tried to delete the .zdb files and the GAL files on the machine installing the connector again and resetting the GAL but still no luck some still have duplicates of the GAL and others have no change.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Jersey, Channel Islands
    Posts
    21
    Rep Power
    3

    Default

    I have just been testing with an existing account that has aliases in the GAL I have deleted all .zdb files, I have removed the profile, I have uninstalled the connector and finally I have run the connector with the commands above to confirm that the connector has the 'GalSyncDisableAliases' change made.

    with the same account I have installed the connector and re-synced the entire account, reset the GAL......... no change, Aliases are still being shown!
    Will someone please explain to me what will make a connector work differently on a set of machines that are all the same make and model?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Jersey, Channel Islands
    Posts
    21
    Rep Power
    3

    Default

    ***UPDATE***

    I have downloaded the New connector which is ZimbraOLKConnector_8_0_640.msi I have ran through the commands above.

    Deleted the GAL.IDM files from Outlook profiles.

    Installed the new connector

    Reset the GAL

    I have now got a fixed GAL with no aliases.

Similar Threads

  1. Outlook 2010, send again & duplicate Message-ID
    By mfvm in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-2012, 03:15 AM
  2. Duplicate calendar appointments in Outlook
    By godunov in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 12
    Last Post: 07-25-2011, 12:38 AM
  3. Leopard iCal and ZCS iSync connector, duplicate events
    By nsmarler in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2011, 11:03 AM
  4. Zimbra CE - Outlook IMAP duplicate Folders Name ??
    By lovelord in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2009, 05:45 AM
  5. Duplicate Contacts in Outlook 2003
    By mroberts1952 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 11-29-2007, 06:41 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •