Results 1 to 3 of 3

Thread: email corrupted ZCO 8.0.3

  1. #1
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    8
    Rep Power
    2

    Default email corrupted ZCO 8.0.3

    Some emails have been corrupted after being moved from a pst folder to a "zimbra" MAPI folder using outlook 2010, ZCO 8.0.3
    The mail body has being deleted and in some cases the attachments were removed.
    It 'a very serious situation.

    How can I debug/fix this situation ?
    Do you have some suggestions ?

    Best regards
    Fabio

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    454
    Rep Power
    5

    Default

    I'd suggest logging into the support portal and open a ticket with Zimbra.

    Doug
    Ben Franklin quote:

    "Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    58
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by lytledd View Post
    I'd suggest logging into the support portal and open a ticket with Zimbra.
    The first thing they will say is update to ZCO 8.0.4

Similar Threads

  1. flush_enforcer corrupted
    By bgodbolt in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-18-2012, 09:00 AM
  2. Corrupted download?
    By blot in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2011, 05:16 AM
  3. Upgrade from 5.0.11 to 5.0.12 corrupted everything
    By axel in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 02-26-2009, 02:05 PM
  4. corrupted characters
    By ambition in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 22
    Last Post: 12-22-2008, 10:16 PM
  5. Corrupted calendar
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2007, 03:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •