Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: ZCO 8.0.7 causes Outlook 2010 crash

  1. #1
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default ZCO 8.0.7 causes Outlook 2010 crash

    Hello,

    we have just found out that after updating our ZCO to version 8.0.7, all users with Outlook 2010 have problems with even starting the Outlook - it crashes immediately after Outlook start.

    So now we use ZCO 8.0.6 for users with Outlook 2010.

    Do not know if this can cause any other troubles but seems fine so far.

    So if anyone has the same problem, just dowgrade the ZCO back to 8.0.6.

    BR
    Petr

  2. #2
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default

    Any idea where I could find ZCO 8.0.6? Please vote on this bug https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=89146

    Bug 89146 - Outlook 2010 crash with ZCO 8.0.7.1146

    Thanks

  3. #3
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by njohnson View Post
    Any idea where I could find ZCO 8.0.6? Please vote on this bug https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=89146

    Bug 89146 - Outlook 2010 crash with ZCO 8.0.7.1146

    Thanks
    Hello,


    you can download it from a 8.0.6 server. We have one for testing. Maybe it is in the installer tar file.

    BR
    Petr Olejnik

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    151
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by njohnson View Post
    Any idea where I could find ZCO 8.0.6? Please vote on this bug https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=89146

    Bug 89146 - Outlook 2010 crash with ZCO 8.0.7.1146

    Thanks
    Its not just outlook 2010. Its outlook 2007 as well. specifically with MSVCR100.dll. We have seen this across several different machines. sometimes a rebuild of the outlook profile works sometimes disabling av sometimes a complete removal of office and zimbra connector is needed.

    any news on locating the 8.06 connector?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default

    You are right. I personally use Outlook 2007 and I have this problem today. I have downgraded to 8.0.6 and everything is OK.

    P.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    Happens with Outlook 2007, 2010, and 2013. Deleting all the Zimbra cache files in the Outlook data directory works for me, and then the user has to re-sync everything from the server. Using ZCO 8.0.7 is a horrible, horrrible idea right now and it's hard to believe there's no official announcement to that effect yet.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    151
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by brf View Post
    Using ZCO 8.0.7 is a horrible, horrrible idea right now and it's hard to believe there's no official announcement to that effect yet.
    Contacting support will get you a pre-release 8.0.8 connector. However I wholeheartedly agree with your comment.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    I already have an active support case, it's been open for 13 days now. Haven't been informed of the existence of any pre-release connector.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    8
    Rep Power
    1

    Default

    I had this same issue in version 8.0.6 (i know it's not 8.0.7 but similar problem) - turned out to be the port settings. For my particular application I changed inbound authentication to SSL, and outbound I had to change to Auto. After this change Outlook 2010 stopped crashing. Don't know if it will work the same way for you, but maybe it'll help point in the right direction.



    Release 8.0.6.GA.5922.UBUNTU12.64 UBUNTU12_64 FOSS edition.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default

    Can anyone provide the new 8.0.8 Connector? I have no Login, but i need the fixed Outlook Connector. Telligent Support didnīt answer fast enough.

Similar Threads

  1. ZCO and Outlook 2010 Crash when mouse-over addressee
    By cjs in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 03-01-2013, 03:27 PM
  2. outlook 2010 crash
    By timeck in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2012, 11:56 PM
  3. Replies: 12
    Last Post: 05-17-2011, 07:47 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-30-2011, 10:32 PM
  5. [SOLVED] upgrade Outlook Connector / Outlook Crash / sync failing
    By moetiker in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 5
    Last Post: 10-15-2008, 01:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •