Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 58 of 58

Thread: Errors installing Outlook Connector

  1. #51
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default directory listing

    Henry,

    Here is a screen capture of the directory, along with another recent (today) set of log files when trying to create and load the zimbra profile. Let me know if you need anything else.
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

  2. #52
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    126
    Rep Power
    9

    Default

    that explains why it does not work.
    After clean install of Outlook 2007 this directory should contain only
    MSMAPI32.DLL.
    So all these files are from older version of Outlook. So something went wrong when you upgraded to Outlook 2007.

    So you need to reinstall Outlook 2007.
    Uninstall ZCO.
    Uninstall Outlook 2007.
    Remove this directory (backup it just in a case).
    Install Outlook and install ZCO.
    Regards
    Henry

  3. #53
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default

    Also having trouble getting Outlook Connector working w/ Outlook 2007.

    System:
    - WinXP SP2
    - Outlook 2007 SP1
    - Outlook Connector ZimbraOlkConnector-5.0.1_GA_1900_5.0.2450.1.msi

    When attempting to start Outlook I receive an error regarding SharingAddin.DLL, followed by an error regarding LSMSSP.DLL, then Outlook dies.

    I've tried repairing the installation. I've tried uninstalling/reinstalling. I've ensured that C:\Program Files\Common Files\System\MSMAPI\1033 is in my PATH. I've tried just about everything mentioned in these forums to no avail.

    My company is looking to purchase a 50-seat Zimbra license very soon, but an inability to properly test the Outlook Connector is a deal-breaker. I've attached screencaps of the error dialogs in addition to, Mapisvc.inf, the install log file, and a screencap of the 1033 directory post-install.

    Any help is greatly appreciated...
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

  4. #54
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    126
    Rep Power
    9

    Default

    Can you also enable and post ZCO log of Outlook starting.
    Regards
    Henry

  5. #55
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default

    I was unable to get the log utility to generate anything when using the created 'Zimbra' profile, but here's what it spit out when using my original Exchange profile...
    Last edited by iheffernan; 01-29-2008 at 06:04 AM.

  6. #56
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default

    Nevermind - got it working by doing an uninstall through Add/Remove Programs then reinstalling using the MSI. I have no idea what the difference was, but it's working and that's all that matters.

  7. #57
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default

    'm trying to install the ZCS Connector for Outlook on a new Vista laptop but it keeps generating an error at the end of the install process that states that the installer was interrupted before ZCS Connector for Outlook could be installed. I've tried several times to repeat the install, but I keep getting the same error message.

    ==> I've the same problem with one laptop where I had to re-install Vista and outlook 2007. When I want to install the ZCS outlook Connector "ZimbraOlkConnector-5.0.11_GA_2695_5.0.2817.11.msi "I get the same message. I re-installed it several times..... It is only with one laptop (on a total of 4 laptops), problem remains

  8. #58
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    78
    Rep Power
    7

    Default

    I was experiencing this problem when upgrading a user's office from 2003 to 2010, then installing the Zimbra7.1.0.6315_x86.msi connector and getting the 'object not found error'. I uninstalled the connector and deleted everything in the '1033' folder (copy to be safe) then reinstalled connector. This worked for us.

Similar Threads

  1. Problems installing ZCS connector for Outlook
    By Millburn357 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 18
    Last Post: 11-25-2009, 09:07 AM
  2. Outlook error after installing Outlook Connector
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 07-11-2007, 09:25 PM
  3. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 09:38 AM
  4. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM
  5. Error installing Outlook connector
    By vshah in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 04-18-2006, 05:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •