Results 1 to 10 of 58

Thread: Errors installing Outlook Connector

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    37
    Rep Power
    8

    Default Errors installing Outlook Connector

    Hey folks,

    We have a client who is trying to install the Outlook Connector. He is having some errors and I have run into the problem before but it's usually corrected itself. I'm going to copy and paste the problem and what we've tried so far:

    I'm trying to install the ZCS Connector for Outlook on a new Vista laptop but it keeps generating an error at the end of the install process that states that the installer was interrupted before ZCS Connector for Outlook could be installed. I've tried several times to repeat the install, but I keep getting the same error message.

    Replied with:
    First, I would like you to go into your windows control panel and goto the "Add/Remove Programs" utility. Near the very bottom you should see ZCS Connector for Outlook. Click on that, then click the remove button to uninstall it. After that, restart your computer. When you start back up, log into our web portal or the Zimbra Admin console and download the Outlook Connector. Before you run the installer, make sure you have quit all other applications, especially Outlook. You could be receiving that error message because the Outlook Connector is trying to access a file that another program is already using.


    After this, he is still getting the same error. This is the first time I've run into this on Vista, so I'm not sure if that is causing it or not. Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    126
    Rep Power
    9

    Default

    that is because of UAC in Vista.

    you can try to run and elevated cmd.exe session
    (via Run As Administrator)
    and start installation from this session.
    Also you can temporarily disable UAC install connector and enable it again.
    How to do that you can read the following article
    http://technet2.microsoft.com/Window...6c2d91033.mspx
    Regards
    Henry
    Regards
    Henry

  3. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    11

    Default

    we'll be supporting vista and outlook 2007 with a release based on our 5.0 codebase. using 4.5.x with vista and outlook 2007 will surface many bugs.
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    UK
    Posts
    117
    Rep Power
    9

    Default Clarification

    Does this mean that the current 4.5.6 connector will NOT work on vista with outlook 2003

    I cant make it work anyway.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    11

    Default

    if you turn off UAC, you can install 4.5.x on vista. If not, the installation will fail.
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  6. #6
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    UK
    Posts
    117
    Rep Power
    9

    Default How do you turn off UAE

    Hi

    I am now convinced that vendors (not only microsoft) use security as a lock in method.

    I have followed the instructions on henreys posting above
    and interpret this as making three changes in the policy tool.

    I still cant get it to work. Maybe I have not rebooted

    John

  7. #7
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default

    'm trying to install the ZCS Connector for Outlook on a new Vista laptop but it keeps generating an error at the end of the install process that states that the installer was interrupted before ZCS Connector for Outlook could be installed. I've tried several times to repeat the install, but I keep getting the same error message.

    ==> I've the same problem with one laptop where I had to re-install Vista and outlook 2007. When I want to install the ZCS outlook Connector "ZimbraOlkConnector-5.0.11_GA_2695_5.0.2817.11.msi "I get the same message. I re-installed it several times..... It is only with one laptop (on a total of 4 laptops), problem remains

  8. #8
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    78
    Rep Power
    7

    Default

    I was experiencing this problem when upgrading a user's office from 2003 to 2010, then installing the Zimbra7.1.0.6315_x86.msi connector and getting the 'object not found error'. I uninstalled the connector and deleted everything in the '1033' folder (copy to be safe) then reinstalled connector. This worked for us.

Similar Threads

  1. Problems installing ZCS connector for Outlook
    By Millburn357 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 18
    Last Post: 11-25-2009, 09:07 AM
  2. Outlook error after installing Outlook Connector
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 07-11-2007, 09:25 PM
  3. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 09:38 AM
  4. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM
  5. Error installing Outlook connector
    By vshah in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 04-18-2006, 05:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •