Results 1 to 2 of 2

Thread: Outlook connector installation error

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default Outlook connector installation error

    I am having a problem installing the zimbra outlook connector on 2 machines, all other installs have installed great. We have Windows XP Pro and Outlook 2003. I am getting an error at the end of the install saying the it has been interrupted and to restart. I reinstalled office and the connector with no success. Attached is the log file I created from one of the installs. Any help would be appreciated.

    ~Sam

    Here is the end of the log file:

    ......
    MSI (s) (DC0) [15:51:20:812]: Doing action: CreateDefaultProfileCA
    MSI (s) (DC0) [15:51:20:828]: Note: 1: 2205 2: 3: ActionText
    Action start 15:51:20: CreateDefaultProfileCA.
    MSI (s) (DC:A8) [15:51:20:828]: Invoking remote custom action. DLL: C:\WINDOWS\Installer\MSI23.tmp, Entrypoint: CreateDefaultProfile
    CA LOG: Entering CreateDefaultProfile.
    CA LOG: AccountName - Zimbra.
    CA LOG: ZimbraServerPort = 80l.
    CA LOG: ZimbraConnectionMethod = 0l.
    CA LOG: ZimbraServerName = .
    CA LOG: Entering CreateZimbraProfile.
    CA LOG: Opened existingregistry HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Messaging Subsystem\MSMapiApps.
    CA LOG: Registry msiexec.exe does not exist, creating new.
    CA LOG: Profile Zimbra does not exist.
    CA LOG: Using profile name Zimbra.
    CA LOG: Failed to create message service CONTAB, hr = 0x8004010f.
    CA LOG: Leaving CreateZimbraProfile.
    CA LOG: Failed to create Zimbra profile, hr = 0x8004010f.
    CA LOG: Leaving CreateDefaultProfile.
    Action ended 15:51:21: CreateDefaultProfileCA. Return value 3.
    Action ended 15:51:21: INSTALL. Return value 3.
    MSI (s) (DC0) [15:51:21:015]: MainEngineThread is returning 1603
    MSI (s) (DC:88) [15:51:21:015]: Destroying RemoteAPI object.
    MSI (s) (DC:74) [15:51:21:015]: Custom Action Manager thread ending.
    MSI (c) (E0:98) [15:51:21:015]: Back from server. Return value: 1603
    MSI (c) (E0:98) [15:51:21:015]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied. Counter after decrement: -1
    MSI (c) (E0:98) [15:51:21:015]: PROPERTY CHANGE: Deleting SECONDSEQUENCE property. Its current value is '1'.
    Action ended 15:51:21: ExecuteAction. Return value 3.
    MSI (c) (E0:98) [15:51:21:015]: Doing action: FatalErrorForm
    MSI (c) (E0:98) [15:51:21:015]: Note: 1: 2205 2: 3: ActionText
    Action start 15:51:21: FatalErrorForm.
    Action ended 15:51:25: FatalErrorForm. Return value 1.
    Action ended 15:51:25: INSTALL. Return value 3.
    === Logging stopped: 6/26/2007 15:51:25 ===
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Note: 1: 1708
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Note: 1: 2205 2: 3: Error
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Note: 1: 2228 2: 3: Error 4: SELECT `Message` FROM `Error` WHERE `Error` = 1708
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Note: 1: 2205 2: 3: Error
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Note: 1: 2228 2: 3: Error 4: SELECT `Message` FROM `Error` WHERE `Error` = 1709
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Product: ZCS Connector for Outlook -- Installation failed.

    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Grabbed execution mutex.
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:812]: Cleaning up uninstalled install packages, if any exist
    MSI (c) (E0:98) [15:51:25:828]: MainEngineThread is returning 1603
    === Verbose logging stopped: 6/26/2007 15:51:25 ===
    Last edited by ssrivera; 07-03-2007 at 05:08 PM. Reason: Log file was too big to attach

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    11

    Default

    Please attach the entire log file. What version of the connector? Also include an NFO from MSINFO32.exe.
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

Similar Threads

  1. Error message from Outlook connector
    By redhat in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 12
    Last Post: 01-05-2010, 01:42 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  3. Postfix problem
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 46
    Last Post: 07-23-2007, 06:24 AM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-15-2005, 12:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •