Results 1 to 4 of 4

Thread: Chinese Character sync problem with WM5 and Zimbra Mobile

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    17
    Rep Power
    8

    Default Chinese Character sync problem with WM5 and Zimbra Mobile

    Dear all

    Any one try used Zimbra mobile and WM5 Traditional Chinese version to sync Traditional Character? When I sync email, contacts which have chinese character, it will show a "?" in my WM5 for each character. So any one have solutions on this issue?

    Many thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Hi, this is a known issue. Some international charsets are not supported. At this time there's no workaround, but there is a feature request ticket open for the work. Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    17
    Rep Power
    8

    Default Chinese Character sync problem with WM5 and Zimbra

    Dear jjzhuang

    Thanks for your info, so do you know is there any schedule to have a fix for it?

    Best regards

    Alex Tsang

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    There is no set date at this point. Thanks!

Similar Threads

  1. WM5 OTA sync suddenly not working.
    By brianj in forum Zimbra Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2007, 07:32 AM
  2. Zimbra + Treo + Blackberry + Cingular Wm5 device.
    By gfdos.sys in forum Migration
    Replies: 5
    Last Post: 06-06-2007, 11:50 AM
  3. Z-Mobile & Motorola Q - sync issues
    By dwill in forum Zimbra Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2006, 09:34 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 11-10-2006, 03:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •