Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: iPhone IMAP settup problem

  1. #11
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    I had this problem too. It somehow resolved itself, but I'm guessing it's a bug in the iPhone setup? Or something. Anyway, here's what I did to resolve it:

    I disabled the firewall on the mail machine (not sure if this is necessary)
    I deleted my old account on the iPhone
    I setup a new account on the iPhone
    Everything started connecting fine
    I re-enabled the firewall on the mail machine
    Everything still connects fine.

    There's some outside chance that the iPhone is expecting a response on some firewalled port, but I'm not sure which (as I have 25, 80, 110, 143, 443, 993,and 995 open).

  2. #12
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    45
    Rep Power
    8

    Default

    Mine would hang there forever until I opened port 143.

Similar Threads

  1. IMAP Http Referer problem
    By kurt.oconnor in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2007, 02:39 PM
  2. Thunderbird IMAP Migration problem
    By rsmithh in forum Migration
    Replies: 6
    Last Post: 06-08-2007, 03:34 PM
  3. Problem with IMAP
    By kernelpanic in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 03-10-2006, 05:44 AM
  4. IMAP Login Problem
    By deckard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2006, 07:10 AM
  5. Error on IMAP - Tomcat crashes!
    By rodrigoccurvo in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2005, 07:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •