Results 1 to 10 of 11

Thread: Zimbra Mobile does not sync pictures for the contacts?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Hungary
    Posts
    76
    Rep Power
    7

    Default Zimbra Mobile does not sync pictures for the contacts?

    Hi,

    How is it possbile that the OTA sync for Zimbra does NOT get the pictures for the contacts which are on the server?

    Originally I had pictures for contacts on my WM6, then I synced that with Outlook, saved the PST and imported it into Zimbra. On the web frontend I can see the pictures for the contacts, however when I sync to the device they don't appear.

    Does anyone know how I can get this working?

    Cheers,
    Miklos

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Miklos Kalman View Post
    Hi,

    How is it possbile that the OTA sync for Zimbra does NOT get the pictures for the contacts which are on the server?

    Originally I had pictures for contacts on my WM6, then I synced that with Outlook, saved the PST and imported it into Zimbra. On the web frontend I can see the pictures for the contacts, however when I sync to the device they don't appear.

    Does anyone know how I can get this working?

    Cheers,
    Miklos
    contacts photos sync was fixed in 5.0 of ZCO. before that, the photos were not being synced to the zdb.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Hungary
    Posts
    76
    Rep Power
    7

    Default

    I am using 5.02 so it should've been fixed right? But it is not synchronizing my pictures. In Outlook I see the pictures also on the web. On the Mobile I don't.

    Any ideas?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Miklos Kalman View Post
    I am using 5.02 so it should've been fixed right? But it is not synchronizing my pictures. In Outlook I see the pictures also on the web. On the Mobile I don't.

    Any ideas?
    ok..looks like a zimbra mobile issue. please file an RFE.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Hungary
    Posts
    76
    Rep Power
    7

    Default

    How do I do that? I have never done it before.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Miklos Kalman View Post
    How do I do that? I have never done it before.
    Bugzilla Main Page

    please file a bug against the behaviour that you are seeing.

  7. #7
    Join Date
    May 2008
    Location
    Nebraska, USA
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Cool Found the bug?

    Found the bug or issue - is there a bug # or issue open for this?

    Here is how I got the bug to show itself.

    1. originally imported PST file and all pics were in address book

    2. I updated some contact info for a contact in zimbra web interface - it synced using zimbra mobile to phone and the contact lost its picture on phone but remained in zimbra.

    3. I re-added the picture on phone and it came back on phone and remained in zimbra.

    4. I updated contact info again in zimbra and it removed the picture again on the phone

    - D2G

  8. #8
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    picture not supported yet.

  9. #9
    Join Date
    May 2008
    Location
    Nebraska, USA
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    So according to the earlier post - it was supposed to have been fixed in 5.0 but now is not supported yet? - ok - Guess i'll just make sure any new pictures added are done so on the phone and if i edit the contact to do it on the phone as well if i want to keep the picture.. Otherwise any changes in ZCS removes the picture..

  10. #10
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    131
    Rep Power
    4

    Default

    I'm trying to sync my android phone with latest zimbra 7.1.3 and it still not syncing the pictures.

    Anybody got the fix?

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 01-24-2007, 11:03 PM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 05:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •