Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: iPhone 2.0 Software and ActiveSync Work...but...

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    112
    Rep Power
    7

    Default iPhone 2.0 Software and ActiveSync Work...but...

    Can I only sync one calendar? I don't see any of my co-workers shared calendars and I only see the calendar named "Calendar" on my account, none of my other calendars are syncing - "Personal" for example.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    105
    Rep Power
    8

    Default iPhone 2.0 Software

    As per this thread:

    http://www.zimbra.com/forums/zimbra-...ivesync-2.html

    I am only getting one calendar. Then again, all my colleagues using NotifyLink on their BBs are only getting their main calendar.

    This is all wild territory and is in no way supported. It is also strongly recommended to do your tests against Zimbra NE 5.0.7.


    Chris @ DPM
    Version 6.0.16_GA_2998.NETWORK Apr 4, 2012 MACOSXx86
    Xserve 2x Dual Core Xeons 10GB with Xserve RAID

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    112
    Rep Power
    7

    Default

    I am running NE 5.0.7...just haven't updated my info on here yet.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    multiple address books and calendars are not yet in 5.0.7.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default

    Remember 5.07 has BETA support for the new iPhone software...full support is coming in a future release.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    36
    Rep Power
    10

    Default iPhone 2.0 settings

    Hello, we are running 5.0.7 NE - here are the settings I am using for Microsoft Exchange in iPhone Firmware 2.0 - I keep getting the following error: "Exchange account verification failed."

    Email: user@domain.com
    Server: server.domain.com
    Username: domain.com/user
    Password: ***

    Any suggestions as to what I am doing wrong? We don't typically use this with Microsoft Exchange "clients." That is, I'm not sure our license supports the Microsoft Exchange interoperability - though, I think it does.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    are you on port 80 or 443? if you are on 80 it's a lot trickier. iphone assumes everyone uses SSL.

    if you are on 80, let it fail, but save settings anyway. then after it's saved, go back to settings and edit Account Info. This time you'll see a knob to turn off SSL.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    36
    Rep Power
    10

    Default

    That does indeed appear to have resolved the problem. Going to play around with it. Good place to post feedback?

  9. #9
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    forum under zimbra-mobile is always the starting point

  10. #10
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    112
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by pcjackson View Post
    Hello, we are running 5.0.7 NE - here are the settings I am using for Microsoft Exchange in iPhone Firmware 2.0 - I keep getting the following error: "Exchange account verification failed."

    Email: user@domain.com
    Server: server.domain.com
    Username: domain.com/user
    Password: ***

    Any suggestions as to what I am doing wrong? We don't typically use this with Microsoft Exchange "clients." That is, I'm not sure our license supports the Microsoft Exchange interoperability - though, I think it does.
    Don't put in your domain. It's just asking you to login. If you put your login name and pass you're good. If you had multiple domains you would need to put the full email address as the login name.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •