Results 1 to 5 of 5

Thread: Internal Server Error

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default Internal Server Error

    I've just upgraded to 5.0.10 (Release 5.0.10_GA_2609.DEBIAN4.0 DEBIAN4.0 FOSS edition) and now when trying to access zimbra in Safari from my iPhone (2.1) I get a white screen that reads:
    "Internal Server Error
    The server has encountered an internal error"

    Any assistance is appreciated.

    [update]: the mobile of the version does appear correct via safari and firefox browser under os x.
    Last edited by neuonyx; 09-27-2008 at 10:43 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default

    Same here, 5.0.10 FOSS MacOS X x86, it worked first time, but since then I receive the same error.
    "Internal Server Error
    The server has encountered an internal error"

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default

    i can confirm this as an issue too on ubuntu 8.04 32bit (hardy heron). I can log into everything else via I.E & Firefox it works brilliantly my mobile phone (iphone) borks on access. even when trying https://machine.domain.com/zimbra/m

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Can you please create a bug, and mark it major? Then, attach the stack trace from mailbox.log that you get.

    Thanks for reporting!

  5. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Can you please create a bug, and mark it major? Then, attach the stack trace from mailbox.log that you get.

    Thanks for reporting!
    Done, Bug 32076.

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 02:44 PM
  3. zmmailboxdctl is not running !!!!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 04-28-2011, 05:50 AM
  4. [SOLVED] Postfix failing to start.
    By bonoboslr in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2008, 01:42 AM
  5. zmmailboxdctl not starting after reboot, in RC2 also..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-26-2007, 01:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •