Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra OSE + Funambol Problem

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Location
    Cocoa, FL
    Posts
    32
    Rep Power
    7

    Default Zimbra OSE + Funambol Problem

    I am following the howto located here: SourceForge.net: zimbrafunambol » installation-guide

    and I am getting an error when running install-modules.

    The error I am getting is:

    Code:
    [echo] Funambol Data Synchronization Server will be installed on the Tomcat 6.0.x application server
         [echo] Pre installation for modules content-provider-7.0.3,email-connector-7.0.6,foundation-7.0.6,phones-support-7.0.4,webdemo-7.0.6,ZimbraConnector
         [echo] content-provider-7.0.3 pre-installation...
         [echo] content-provider-7.0.3 pre-installation successfully completed
         [echo] email-connector-7.0.6 pre-installation...
         [echo] email-connector-7.0.6 pre-installation successfully completed
         [echo] foundation-7.0.6 pre-installation...
         [echo] foundation-7.0.6 pre-installation successfully completed
         [echo] phones-support-7.0.4 pre-installation...
         [echo] phones-support-7.0.4 pre-installation successfully completed
         [echo] webdemo-7.0.6 pre-installation...
         [echo] webdemo-7.0.6 pre-installation successfully completed
         [echo] ZimbraConnector pre-installation...
    
    BUILD FAILED
    /opt/Funambol/ds-server/install/install.xml:195: The following error occurred while executing this line:
    /opt/Funambol/ds-server/install/install-modules.xml:99: The following error occurred while executing this line:
    /opt/Funambol/ds-server/install/install-modules.xml:124: Error while expanding /opt/Funambol/ds-server/modules/ZimbraConnector.s4j

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    I have the same problem...any solution?¿
    Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    106
    Rep Power
    7

    Default

    I think while you download connector, file has been corrupted

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Location
    Lisbon
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default

    Do you change the name of file from ZimbraConnector_0.x.x.s4j to ZimbraConnector.s4j????
    I have the same problems and this works for me

    Thanks
    Guilherme

Similar Threads

  1. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM
  2. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  3. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •