Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Continue Search on Server - iPhone ActiveSync Support?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    46
    Rep Power
    8

    Default Continue Search on Server - iPhone ActiveSync Support?

    We're licensed and paying users of Zimbra Mobile Network Edition and we were wondering if there is a timetable for bringing "Continue Search on Server" to Zimbra Mobile (apparently, it's a new standard beginning Exchange Server 2007 Service Pack 1) as well as fixing bug 30526, where iPhone ActiveSync does not show the sender's name of a Zimbra account when sending mail.

    Thanks,
    Jason

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    As an iPhone owner I would definitely appreciate this functionality as well.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default

    I am a paid zimbra user also, and I would really appreciate this capability.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    68
    Rep Power
    4

    Default

    we just noticed this was not an option when searching old messages on the iphone... has this been listed as a bug?

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    Not that I've been able find. But on my iOS device, "Continue Search on Server" appears as an option only with my IMAP account (on Gmail), not with ActiveSync (on Zimbra).

    So I'm not sure it really is a feature of ActiveSync. As an IMAP feature, it may or may not be available in Zimbra.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    68
    Rep Power
    4

    Default

    it is supported by active sync as a "proper" exchange account has this feature available.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    Then you should post this as an RFE in bugzilla and put the bug # here. Thanks.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default

    I took the liberty of creating a RFE. It is #63365.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default

    geirin
    Thanks for creating #63365. I see this is still a issue in 7.1.4 and I will be keeping an eye on that bug report to see if it gets resolved. It is a feature that can be a deal breaker whether to use zimbra or not in environments that have heavy iOS users.

  10. #10
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    112
    Rep Power
    7

    Default

    Second. This seems like a major issue along with flag support. As a recent Kerio migrator these are two issues my users immediately noticed.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 10-28-2011, 01:48 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. Installation Problem - Possibly LDAP
    By geroshea in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2007, 04:47 AM
  4. Intallation on FC5
    By rsharpe in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 06-13-2006, 05:15 AM
  5. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 01:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •