Results 1 to 3 of 3

Thread: Funambol 7.1.1, Error 500 when syncing.

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    93
    Rep Power
    6

    Default Funambol 7.1.1, Error 500 when syncing.

    So i'm attempting to setup funambol 7.1.1, with the Zimbra Connector, so i can sync my blackberry to a zimbra server.

    All appears to go well, except that when i attempt to sync, the funambol logs (on the funambol server) show an error:
    java.io.IOException: Server returned HTTP response code: 500 for URL: https://my.zimbra.webmail.address/service/soap/

    I cannot find any other reports of this problem, i've tried the forums on funambol's site, no use. Any other suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    Hi,
    I found same problem when user change password.
    (zimbra web client accept new password, funambol with new password respond "authentication failed", funambol with old password presents error 500 in soap like yours)


    To resolve, simply remove user from funamboladmin, restart funambol server and sync again

    Clagir

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    Update.

    Same problem, users out of office I nedd to:
    zmprov sp <account> <password>
    from console then delete funambil user and restart.
    All right.

    May be change password from ZWC are not equal to "zmprov sp..."?

    Clagir

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 08-09-2008, 07:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •