Results 1 to 7 of 7

Thread: PIN being forced on Palm Pre

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Indianapolis
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default PIN being forced on Palm Pre

    No matter what combination of settings I enable for zimbra mobile, my Palm Pre forces me to enable an unlock PIN after our 6.0.1 upgrade. Is everyone else seeing this, or is there something I'm missing? Anyone have a clue whether this is a Palm issue or a Zimbra issue?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chicago Area, USA
    Posts
    189
    Rep Power
    8

    Default

    Are you enforcing PIN for the account of the person with the Pre?
    Release 6.0.2_GA_1912.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition + Mobile Option
    Activesync with Moto Q9C, HTC Touch Pro, Palm Pro, & Palm Pre

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Indianapolis
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default

    I've tried it both with "Enable Mobile Policy" unchecked, and also with "Enable Mobile Policy" checked but "Force pin on device" unchecked. I've removed the zimbra account and re-added it, but in both cases, as soon as I enter my zimbra password, I'm forced to set a PIN.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chicago Area, USA
    Posts
    189
    Rep Power
    8

    Default

    Hmm... I had my Pre on my 6.0.0 server without having that issue. I don't have it syncing with Zimbra anymore as I'm testing Google Apps Premium with it now.
    Release 6.0.2_GA_1912.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition + Mobile Option
    Activesync with Moto Q9C, HTC Touch Pro, Palm Pro, & Palm Pre

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Indianapolis
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default

    I actually discovered that it's forcing a PIN on *all* mobile devices (regardless of the Mobile Policy settings). I opened a ticket with Zimbra a few days ago. I'll follow up with the answer whenever they respond to it.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default

    I'm encountering this same issue. Looking forward to your response, peng1can.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Indianapolis
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default

    This was due to the upgrade going awry and not getting the LDAP schema/values updated correctly. You'll likely need to get zimbra support to help if you're having the same issue.

Similar Threads

  1. Palm Pre
    By mswilson in forum Zimbra Mobile
    Replies: 24
    Last Post: 03-11-2010, 05:39 PM
  2. [SOLVED] Palm Pre Calendars won't sync correctly
    By alyon in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 11-03-2009, 10:14 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 09-03-2009, 07:55 PM
  4. Palm Pre & Zimbra Mobile - AIM & Nickname
    By peng1can in forum Zimbra Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 07-27-2009, 07:20 AM
  5. [SOLVED] Palm Pre issues
    By jeremy.pratt in forum Zimbra Mobile
    Replies: 6
    Last Post: 07-13-2009, 06:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •