Results 1 to 2 of 2

Thread: IMAP IDLE working in 3.1.4 GA/Network release?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Palmdale, CA
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default IMAP IDLE working in 3.1.4 GA/Network release?

    Is it safe yet to enable NIO-imap? We have a number of users that want to use mobile push email programs that rely on this...

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    274
    Rep Power
    10

    Default

    not in 3.1.4. Bug 6417 gets in the way. I fixed 6417 and I think my changes made it to the 3.2 build released recently, but be warned that 3.2 is not production quality and not verified my fixes - that having been said if you have the luxury to try it and give feedback that would be great.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 02:25 AM
  2. Admin Logs not working on 3.1.4
    By blapearce in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2006, 08:26 PM
  3. Cyrus & IMAP IDLE command
    By phoenix in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 04-14-2006, 11:39 AM
  4. Error on IMAP - Tomcat crashes!
    By rodrigoccurvo in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2005, 06:14 PM
  5. imap not working
    By rhuijdts in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2005, 01:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •