Results 1 to 7 of 7

Thread: MobleSync - hit or miss

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default MobleSync - hit or miss

    I just upgraded a RHEL install this weekend to 4.0RC1, I have found that it doesn't always sync my email on my Treo 700p consistantly. For example, this morning, I work up, clicked Sync and it downloaded nothing (which is very odd). I logged on to my computer and I had about 15 messages. Then today, I was out and about, checking my email...no issue...then about 2 hours into my out of the office time it stopped getting any new mail. I figured it was possible that I didn't get any email, but when I got back to my office, I had about 10 emails (from that time period). Is this a known issue in the pre-release, I didn't see anything in bugzilla.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default Which device are you using?

    Zimbra Mobile is certified with the Treo 650 and 700w. Other variants of the 700 haven't been certified, so you're on your own with them for now.

    If you're carrying a 700w, please ping support and help us track down the issue. We've got a number of internal users with 650s and 700ws, and none have seen anything similar to the problems you're reporting.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default

    Actually the Zimbra Mobile page says there is support for the 700 w/p

    http://zimbra.com/products/zimbra_mobile.html

  4. #4
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default Versamail 3.5

    I too am having hit and miss syncing of calendar events. Works great on the 650. Versamail is 3.01 on the 650. 3.5 on the 700p. This was the first 700p in our office. I have demo 700p I will try at home tonight.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Rick Baker
    I too am having hit and miss syncing of calendar events. Works great on the 650. Versamail is 3.01 on the 650. 3.5 on the 700p. This was the first 700p in our office. I have demo 700p I will try at home tonight.
    Be sure you are running are production release of 4.0, there was an issue in the 3.2 beta release (maybe those have expired by now?). Since 4.0 has been released I have not had a single problem that wasn't user caused (item placed on the wrong calendar).

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default Versamail

    Quote Originally Posted by gmsmith
    Be sure you are running are production release of 4.0, there was an issue in the 3.2 beta release (maybe those have expired by now?). Since 4.0 has been released I have not had a single problem that wasn't user caused (item placed on the wrong calendar).
    I'm running 4.03. Still testing although it seems to be ok on this 700p.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default Versamail

    Versamail is working great on a demo Treo 700P. Must be some corruption of the Versamail on the other phone.

Similar Threads

  1. Error Msg when "Reply" button hit
    By tbullock in forum Users
    Replies: 6
    Last Post: 07-13-2006, 09:05 PM
  2. Cool, but did I miss something?
    By sreindl in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 10-06-2005, 09:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •