Results 1 to 1 of 1

Thread: Mobile with Moto Q & NE4.0.4 - errors

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Yellowknife NT Canada
    Posts
    26
    Rep Power
    10

    Default Mobile with Moto Q & NE4.0.4 - errors

    Standard RHEL AS install. Note - IMAP & POP Proxy services are off in Zimbra Admin.
    Setup Mobile per Wiki instructions. Using ActiveSync 4.2.
    1. Error when configure server source - says no Exchange Server found.
    2. The sslchainsaver program gives error: "Connection failed: could not connect because the target machine actively refused it."
    I have fully opened up the firewall in front of the Zimbra server but still nothing. There is no firewall on the Zimbra Server.

    Any thoughts?

    Cheers
    Kirby
    Last edited by globalstorm; 11-29-2006 at 09:00 PM.

Similar Threads

  1. Mobile Sync Broken
    By strandtc in forum Zimbra Mobile
    Replies: 12
    Last Post: 03-30-2007, 09:27 AM
  2. Mobile Push, Windows Mobile 5.0
    By Keran in forum Zimbra Mobile
    Replies: 4
    Last Post: 03-13-2007, 07:19 PM
  3. zimbra mobile and deleting a message
    By phingers in forum Zimbra Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2007, 02:26 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 01-25-2007, 03:08 PM
  5. Mobile Support for Multiple Address Books?
    By airbish in forum Zimbra Mobile
    Replies: 3
    Last Post: 10-02-2006, 10:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •