Results 1 to 6 of 6

Thread: MotoQ and IMAP - can't get today's messages - v4.5

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    184
    Rep Power
    8

    Default MotoQ and IMAP - can't get today's messages - v4.5

    Zimbra v4.5 (have not applied 4.5.1 nor .2 yet, though there are no bugfixes related to this).

    Connecting directly via IMAP (nonSSL)

    We upgraded from v4.04...

    When we set the MotoQ (wm5) to retrieve "Today's messages" no messages get downloaded. Setting to 3 days, works fine. Never had the problem with the older versions...

    Anyone else ? We have someone trying to test this from versa mail but don't have results yet...

    TIA...

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default IMAP SEARCH command?

    That's odd. If you turn on IMAP debug logging on the server, what does the IMAP SEARCH command from the client look like?
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    184
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by dkarp View Post
    That's odd. If you turn on IMAP debug logging on the server, what does the IMAP SEARCH command from the client look like?
    Will try that on the test box and get back...

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    184
    Rep Power
    8

    Default

    Upgraded our test box to 4.5.2 just in case it was somehow fixed there.. But no...

    I turned on Debugging and here's some logs at least for the SEARCH part when set at TODAY'S MESSAGES:

    Code:
    2007-02-27 17:11:42,615 DEBUG [ImapSSLServer-1] [ip=55.66.77.88;name=zz-xxxx@rider.edu;] imap - C: A7 SEARCH SINCE 27-Feb-2007
    2007-02-27 17:11:42,621 INFO  [ImapSSLServer-1] [ip=55.66.77.88;name=zz-xxxx@rider.edu;] imap - [ search is: in:"Inbox" (after:2/27/07) ]
    2007-02-27 17:11:42,926 DEBUG [ImapSSLServer-1] [ip=55.66.77.88;name=zz-xxxx@rider.edu;] imap -   S: * SEARCH
    2007-02-27 17:11:42,926 DEBUG [ImapSSLServer-1] [ip=55.66.77.88;name=zz-xxxx@rider.edu;] imap -   S: A7 OK SEARCH completed
    And when trying for "LAST 3 DAYS" we get:

    Code:
    2007-02-27 17:13:11,428 DEBUG [ImapSSLServer-3] [ip=55.66.77.88;name=zz-xxx@rider.edu;] imap - C: A7 SEARCH SINCE 25-Feb-2007
    2007-02-27 17:13:11,428 INFO  [ImapSSLServer-3] [ip=55.66.77.88;name=zz-xxxx@rider.edu;] imap - [ search is: in:"Inbox" (after:2/25/07) ]
    2007-02-27 17:13:11,448 DEBUG [ImapSSLServer-3] [ip=55.66.77.88;name=zz-xxxx@rider.edu;] imap -   S: * SEARCH 18
    2007-02-27 17:13:11,449 DEBUG [ImapSSLServer-3] [ip=55.66.77.88;name=zz-xxxx@rider.edu;] imap -   S: A7 OK SEARCH completed
    Clearly the server is interpreting the 'SINCE' incorrectly as it's not including the date but it's doing 'AFTER'.... BUG !

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default Indeed.

    Can you file this in bugzilla?
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  6. #6
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    184
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by dkarp View Post
    Can you file this in bugzilla?
    Done..

    BugID No. 15045

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •