Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Versamail 3.5 Treo 650 Calendar time off by 1 hour

  1. #11
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    21
    Rep Power
    9

    Default

    We were seeing the same problems on treo 650 and a wm5 device. We upgraded from 4.5.2 to 4.5.3, did a resync, and the times for existing appointments are now correct. I believe this bug was the culprit:

    ----
    In Zimbra Mobile, meetings were encoded in the
    time zone of the user and not in the time zone of
    the appointment. This has been fixed, and now
    meetings should not show a second time zone
    in parentheses.
    ----

    Cheers,

    -Bob

  2. #12
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    Here is where the problem seems to lie for us. Appointment on the device are GMT-6. Appointments on Zimbra are America/Chicago.

    In Zimbra the appointment displays on the calendar 1 hour later than the actual time for the appointment. If you open the appointment it shows the correct time with GMT-6 as the time zone. If you change the time zone to America/Chicago for the appointment it displays correctly in the calendar view.

    Am I missing some setting here?

  3. #13
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    11
    Rep Power
    8

    Default

    I applied the DST Patch from Palms website to the Treo 650 and it now works perfectly. The OTA sync is flawless and the appointments starting March 11th after 2am are correct. I have also updated my Windows Mobile device and the appointments after said date are correct. If you are having any sort of sync problems I would install the DST Patch for that device.

    -Brian

  4. #14
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    All devices and PC's have been patched. As I indicated, the appointment time IS correct but in the month view it displays 1 hour later. See the attached images.
    Attached Images Attached Images

  5. #15
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    I found a post that referenced unchecking the "Automatically Adjust Clock for Daylight Savings Time". Doing so "fixed" the issue but there must be something more going on here. I wonder what will happen on Sunday?

  6. #16
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    25
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by jhoelz View Post
    All devices and PC's have been patched. As I indicated, the appointment time IS correct but in the month view it displays 1 hour later. See the attached images.
    I'm using an apple and have the DST patch applied, but I too am seeing the same behaviour as stated above but I think it only started after the server was rebooted this afternoon. The appointment details are correct it's only the calendar view that is off. For example, an appointment for 9am is showing up in the weekly view as 10am but the details for that appointment are for 9am.

    Can someone confirm if this is a bug or expected behaviour? Will it resolve itself on Sunday?

    Keith

Similar Threads

  1. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 09:57 AM
  2. Calendar sync with Treo 650
    By Rick Baker in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2006, 10:33 PM
  3. Server/Disk Statistics revisited
    By phoenix in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 03-07-2006, 03:18 PM
  4. Server Stats Cont...
    By DMRDave in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 02-16-2006, 01:16 PM
  5. No data in server statistics
    By zap in forum Administrators
    Replies: 63
    Last Post: 02-13-2006, 11:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •