Results 1 to 4 of 4

Thread: Upgrade From 6.0.1 to 6.0.2

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    304
    Rep Power
    6

    Default Upgrade From 6.0.1 to 6.0.2

    Previous version:
    6.0.1_GA_1816.RHEL5_20090911181524 CentOS5 FOSS edition

    Current version:
    6.0.2_GA_1912.RHEL5_20091020185714 CentOS5 FOSS edition

    This is the first time I saw the main menu after the upgrade.
    So far it looks good. Stats are back on my CentOS server.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    223
    Rep Power
    7

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Tripple View Post
    Previous version:
    6.0.1_GA_1816.RHEL5_20090911181524 CentOS5 FOSS edition

    Current version:
    6.0.2_GA_1912.RHEL5_20091020185714 CentOS5 FOSS edition

    This is the first time I saw the main menu after the upgrade.
    So far it looks good. Stats are back on my CentOS server.
    Ok. Me on CentOS 4.3 64 Bit All Went Well.

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Location
    Sierra Vista, Az
    Posts
    74
    Rep Power
    7

    Default

    For me, the certs failed again and nothing would start, but redeploying them did the trick:
    "
    /opt/zimbra/bin/zmcertmgr deploycrt comm /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.crt /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial_ca.crt"

    Everything is up and running now.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Posts
    32
    Rep Power
    6

    Default

    I've just successfully upgraded from 6.0.1 to 6.0.2. Initially I was having problems, and I posted about it but moderators need to approve it yet - but basically the problem I had was occurring because the download was corrupted.

    When I downloaded it again, it worked fine but I first made sure this time to check the md5sum first

    Mine is running on Red Hat Enterprise Linux 5.

Similar Threads

  1. upgrade to 6.0.1 fails
    By evanmatre in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2010, 06:08 AM
  2. High Load amavisd after upgrade to 6.0.1
    By Nextasy in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 05-19-2010, 10:51 AM
  3. Not found zmmsgtrace After upgrade to ZCS open-source 6.0.1
    By Fox_sibirsky in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2009, 03:03 PM
  4. Recovering LDAP after upgrade to 6.0.1?
    By s0nspark in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 10-05-2009, 08:36 AM
  5. load doubles after upgrade from 5.0.14 to 6.0.1
    By gruad23 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-03-2009, 03:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •